آشپز باشی – اعظم گلزار منش :
روش تهیه
حبوبات را از شب قبل بخيسانيد و بپزيد. آنگاه در قابلمه مناسبي به ميزان كافي آب بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. حالا سبزي آش را درون آب جوش بريزيد و به مدت 20 دقيقه بپزيد. حال حبوبات را درون آش ريخته و هم بزنيد. سپس 4 قاشق سوپخوري روغن در قابلمه مناسبي بريزيد. زردچوبه، فلفل و نيمي از نعناداغ را به آن بيفزائيد و يك لحظه روي اجاق قرار دهيد تا داغ شود. اينك مخلوط را به آش بيفزائيد. اكنون رشته را درون آش بريزيد و صبر كنيد تا رشته بپزد. در اين زمان نمك و نيمي از پيازداغ را به آش بيفزائيد و صبر كنيد. آش جا بيفتد. حالا آش را در كاسة مناسبي بكشيد، رويش را با كشك، پيازداغ، باقيماندة نعنا، قيمه و كوفته قلقلي بيارائيد.
یادآوری
براي تهيه قيمه مطابق خورش قيمه عمل ميكنيم بدون ليموعماني و سيب زميني.
رشتة كرماني، رشتة بسيار نازك ميباشد كه خانمهاي كرماني خودشان در منزل تهيه ميكنند.