آشپزباشی –آرزو گنجی
طرز تهیه آش شله:
حبوبات، گندم و برنج را جداگانه بشوئید و در ظرفهای جداگانه به مدت یك شب بخیسانید. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، نخود، لوبیاها و آب روی حرارت ملایم بپزید.
سپس گوشت را از قابلمه درآورید و ریشریش كنید و دوباره در قابلمه بریزید. آش را یك ساعت دیگر روی حرارت ملایم بپزید و بعد، برنج، ماش، عدس، گندم، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حبوبات آش كاملاً له شود.
اكنون دارچین، جوز هندی، زنجفیل و زردچوبه را اضافه نمائید و به مدت 10 دقیقه، آش را دم كنید. حالا آش را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و رویش را با قیمه بیارائید.
روش تهیه قیمه: گوشت را در روغن تفت دهید و پیاز سرخكرده و لپه را به آن بیفزائید و تفت دهید. آنگاه زردچوبه، فلفل، رب گوجهفرنگی و قدری آب به آن بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد و به روغن بیفتد.
حالا نمك، ادویه مخصوص، گلاب و زعفران را درون قیمه بریزید، در قابلمه را بگذارید و در حدود ده دقیقه آن را دم كنید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.