Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

آش والك

آش والك

shooroshirin5

1 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

سبزی آش خردكرده 750 گرم

 

والك خردكرده 300 گرم

 

ماش یك‌دوم پیمانه

 

برنج یك‌دوم پیمانه

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

 

مخلوط لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس پخته 2 پیمانه

 

بلغور جو یا گندم پخته 1 پیمانه

 

پیازداغ 2 پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سبزی، والك، ماش و برنج را در قابلمه بریزید، روغن، زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید بپزد.

بعد از حدود نیم ساعت حبوبات، بلغور و نیمی از پیازداغ را اضافه كنید و بگذارید آش، جا بیفتد.

حالا آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و رویش را با پیازداغ باقیمانده بیارائید.

یادآوری: سبزی آش شامل؛ تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآموزش آشسبزی آشآش والكآش سبزیجاتطرز تهیه آش والک تعداد بازديد: 3774 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است