روش تهیه
به مقدار كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه میگوها را در آب جوش بریزید و 5 دقیقه بجوشانید. سپس آن را در آبكش بریزید و ریز خرد كنید. حالا روغن را در قابلمه بریزید. پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود. اكنون كرفس و هویج را نیز در همان قابلمه تفت دهید و گوجهفرنگیها، آویشن، برگ بو و نمك را اضافه كنید. اینك 750 میلیلیتر (سه پیمانه) آب درون سوپ بریزید و بگذارید به مدت تقریبی 30 دقیقه، بجوشد. در این میان پوست سیبزمینی را بگیرید و سیبزمینی را مكعبی خرد كنید. سپس آن را به سوپ بیفزایید و 20 دقیقه دیگر بپزید. آنگاه میگوها را درون سوپ بریزید و پس از چند جوش، از روی اجاق بردارید و برای پذیرایی در سوپخوری بكشید.