Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

آش رشته كرمانی

آش رشته كرمانی

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 نخود یك دوم پیمانه

 

لوبیا سفید 1 پیمانه

 

لوبیا چیتی 1 پیمانه

 

عدس 1 پیمانه

 

سبزی آش آماده 750 گرم

 

(تره، جعفری، شوید و اسفناج)

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

رشته مخصوص كرمان 400 گرم

 

نعناداغ 5 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

 

كشك 1 پیمانه

 

كوفته قلقلی 1 پیمانه

 

قیمه یك ونیم پیمانه

 

روغن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آنگاه در قابلمه مناسبی به میزان كافی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا سبزی آش را درون آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بپزید.

حال حبوبات را درون آش ریخته و هم بزنید. سپس 4 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی بریزید. زردچوبه، فلفل و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و یك لحظه روی اجاق قرار دهید تا داغ شود.

اینك مخلوط را به آش بیفزائید. اكنون رشته را درون آش بریزید و صبر كنید تا رشته بپزد. در این زمان نمك و نیمی از پیازداغ را به آش بیفزائید و صبر كنید. آش جا بیفتد.

حالا آش را در كاسه مناسبی بكشید، رویش را با كشك، پیازداغ، باقیمانده نعنا، قیمه و كوفته قلقلی بیارائید.

یادآوری: برای تهیه قیمه مطابق خورش قیمه عمل می‌كنیم بدون لیموعمانی و سیب زمینی.

یادآوری: رشته كرمانی، رشته بسیار نازك میباشد كه خانم‌های كرمانی خودشان در منزل تهیه می‌كنند.

 

برچسب ها: آشطرز تهیه آش رشتهآش رشته كرمانیروش تهیه آش رشته کرمانآش رشتهآموزش آش هاطرز تهیه آش رشته کرمانی تعداد بازديد: 4478 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است