تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آنگاه در قابلمه مناسبی به میزان كافی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا سبزی آش را درون آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بپزید.
حال حبوبات را درون آش ریخته و هم بزنید. سپس 4 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی بریزید. زردچوبه، فلفل و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و یك لحظه روی اجاق قرار دهید تا داغ شود.
اینك مخلوط را به آش بیفزائید. اكنون رشته را درون آش بریزید و صبر كنید تا رشته بپزد. در این زمان نمك و نیمی از پیازداغ را به آش بیفزائید و صبر كنید. آش جا بیفتد.
حالا آش را در كاسه مناسبی بكشید، رویش را با كشك، پیازداغ، باقیمانده نعنا، قیمه و كوفته قلقلی بیارائید.
یادآوری: برای تهیه قیمه مطابق خورش قیمه عمل میكنیم بدون لیموعمانی و سیب زمینی.
یادآوری: رشته كرمانی، رشته بسیار نازك میباشد كه خانمهای كرمانی خودشان در منزل تهیه میكنند.