آشپزباشی- آرزو صفری
به منظور پخت آش در هم جوش، نخود و هر دو لوبیا را از 12 ساعت قبل بخیسانید و با 2 لیتر آب و كمی نمك، روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود، سپس عدس و چغندر خرد كرده را اضافه نمائید و منتظر بمانید تا مغز پخت شوند.
برنج را با 1 لیتر آب، قدری نمك، فلفل و زردچوبه، روی حرارت قرار دهید و پس از نیم ساعت كه دانههای آن باز شد، بادمجانهای خرد و سرخكرده را با سبزی به آش بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخت كامل، نیمی از پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ را -كه با فلفل و زردچوبه تفت دادهاید - به برنج در حال جوش بیفزائید تا آش كاملاً رنگ بگیرد و مزهدار شود.
سپس حبوبات را به ظرف برنج منتقل كنید و حدود 20 دقیقهی دیگر آش را روی اجاق بجوشانید. بعد اجاق را خاموش كنید و كشك را بیفزائید و هم بزنید، حالا آش را در كاسهی مناسبی بریزید و روی آن را با نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ، كشك زعفرانی، زعفران حل كرده و كشك سفید تزئین نمایید.