روشتهیه
لپه را خیس کرده و بپزید و آب آن را دور بریزید. پیاز را سرخ کرده و گوشت را با پیاز کمی سرخ کنید، زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت را با آب کم بپزید، سپس لپه را افزوده و نمک و زعفران بزنید و کنار بگذارید.
دُم آلبالوها را بگیرید و هستهها را خارج کرده و با شکر و روغن به مدت 10 دقیقه سرخ کنید و بپزید. پوست سیبها را کنده و خلالی درشت خرد کنید و آبلیمو زده و سرخ نمایید. در ظرفی مناسب قیمهها را کنار آلبالو و سیب بریزید و خورشت را سرو نمایید. جدا سرو کردن سیب و آلبالو و قیمه به این دلیل است که رنگ سیب و آلبالو با هم مخلوط نشود. در دستور سنتی این خورشت بعد از پخت گوشت آلبالو و سیب را به خورشت اضافه میکنند و با هم خورشت را جا میاندازند که مزهها به هم میرود ولی رنگ خورشت در دستور اول زیباتر است و تفاوت رنگها بهتر دیده میشود که برای مهمانی نوع اول مناسبتر است.