آشپزباشی
طرز تهیه خورش کدوحلوایی
ابتدا پیاز را خرد كنید و در روغن تفت دهید. گوشت را قیمهای خرد كنید و به پیاز سرخكرده بیفزائید و قدری تفت دهید. آنگاه، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد.
لپه را نیز بشوئید، به گوشت اضافه نمائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا نمك، آبلیمو، زعفران و آلو را بیفزائید. اكنون پوست كدوحلوائی را بگیرید و به قطعات دلخواه خرد كنید.
بعد در روغن كمی تفت دهید، روی خورش بگذارید و آن را به مدت 10 دقیقه بپزید. اكنون صبر كنید تا خورش جا بیفتد. مراقب باشید كدو له نشود.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید قدری دارچین نیز به خورش اضافه كنید تا عطر بهتری داشته باشد.