روشتهیه
مرغها را با عصاره زعفران، فلفل سياه، دارچين، زردچوبه، هل ساييده شده، زيره، روغن زيتون و مقداري عصاره سير اليت مخلوط كرده و حدود يك ساعت کنار بگذارید تا مزهدار شود.
مرغها را در كره تفت داده، سپس با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم بپزيد. مرغ پخته شده را خلال كرده و پيازداغ و انارترش را به آن افزوده و با كمي آب بگذاريد تا خوب پخته شود(15 تا 20 دقيقه).
در صورت نياز ميتوان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن بيافزاييد.
نكته:
در صورت استفاده از قرص عصاره، به صورت جداگانه از نمك استفاده نكنيد.
مزهدار كردن(بيات كردن) گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن ميشود.