Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

خورش ساك | طرز تهیه خورش ساک

خورش ساك | طرز تهیه خورش ساک

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه خورش ساک

نخود نیم كیلوگرم

 

گوشت گوسفندی  1 كیلوگرم

 

پیاز خردكرده  2 عدد

 

ادویه  به میزان لازم

 

اسفناج  3 تا 4 كیلوگرم

 

آرد  500 گرم

 

آب نارنج  یك دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

سیر  10 حبه

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روغن  به میزان لازم

 

دارچین برای تزئین

آشپزباشی

طرز تهیه خورش ساک 

نخود را با مقداری آب بجوشانید و پوست آن را جدا كنید.  آن‌گاه گوشت را خردكنید و همراه با نخود، پیاز و ادویه بپزید. سپس اسفناج را درشت خردكنید. بعد آن را بپزید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

حالا در قابلمه مناسبی، یك لا اسفناج و یك لا آرد بریزید و به همین ترتیب، قابلمه را از اسفناج و آرد پر كنید. اكنون روی اسفناج و آرد قدری آب بریزید تا آن را بپوشاند. آب نارنج را نیز بیفزائید و درِ ظرف را ببندید تا بپزد.

سپس گوشت و نخود را به اسفناج بیفزائید؛ سیر را رنده كنید و با نمك، زردچوبه و فلفل، در روغن تفت دهید و در خورش ساك بریزید. اینك صبر كنید تا غذا جا بیفتد. بعد آن را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید رویش را با دارچین تزئین نمائید.

یادآوری: گوشت را پس از پختن، ریش ریش كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیخورشخورش ساكروش تهیه خورش ساكمواد لازم خورش ساكتهیه خورش ساكآموزش خورش ساكطرز تهیه خورش ساک تعداد بازديد: 2827 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است