آشپزباشی
طرز تهیه خورش ساک
نخود را با مقداری آب بجوشانید و پوست آن را جدا كنید. آنگاه گوشت را خردكنید و همراه با نخود، پیاز و ادویه بپزید. سپس اسفناج را درشت خردكنید. بعد آن را بپزید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.
حالا در قابلمه مناسبی، یك لا اسفناج و یك لا آرد بریزید و به همین ترتیب، قابلمه را از اسفناج و آرد پر كنید. اكنون روی اسفناج و آرد قدری آب بریزید تا آن را بپوشاند. آب نارنج را نیز بیفزائید و درِ ظرف را ببندید تا بپزد.
سپس گوشت و نخود را به اسفناج بیفزائید؛ سیر را رنده كنید و با نمك، زردچوبه و فلفل، در روغن تفت دهید و در خورش ساك بریزید. اینك صبر كنید تا غذا جا بیفتد. بعد آن را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید رویش را با دارچین تزئین نمائید.
یادآوری: گوشت را پس از پختن، ریش ریش كنید.