آشپزباشی- اعظم گلزار منش :
روشتهیه
در تابة مناسبی قدری روغن بریزید. آنگاه قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید. قارچ را از تابه خارج کنید و کرفس، نعنا و جعفری را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید. سپس پیازداغ و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. اینک نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه قارچ به خورشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. در اواخر پخت آبغوره را افزوده و پس از اینکه خورش جا افتاد. آن را برای پذیرائی به همراه چلو بکشید و سرو نمائید.
خواص کرفس : کرفس از نظر عناصر آهن، منیزیم و سدیم حاوی عناصر قلیایی بسیار خوبی است. به عبارت دیگر، میتواند غذاهای اسیدی را خنثی کند و از این طریق به ما کمک میکند تعادل pH سالم در بدن ما حفظ شود. مصرف زیاد غذای اسیدی میتواند باعث بروز انواع مشکلات سلامتی مانند زوال استخوان، سنگ کلیه و مشکلات کبدی و قلبی شود و از آنجا که بسیاری از مواد غذایی که هر روز میخوریم اسیدی است، اضافه کردن آب کرفس به رژیم غذایی شما میتواند برخی از این موارد را از ساختن آن متوقف کند.