روشتهیه
روغن را داخل تابه ریخته، پیاز سرخ شده و مرغ را با هم تفت داده و از تابه خارج کنید. بعد به ترتیب هویج، فلفل دلمهای، ذرت، کرفس، قارچ و گوجهفرنگی را آرام آرام و در حدی که مواد پخته شود، تفت دهید. در اتمام گوشت، پیاز تفت داده شده و سویاسس را اضافه کرده و مرتباً هم بزنید. ولی دقت کنید مواد له نشود و شکل ظاهری خورش به هم نخورد. این غذا فقط با تفت دادن پخته میشود. از گوشت قرمز یا میگو هم میتوانید استفاده کنید. برای پخت این غذا حرارت باید نسبتاً تند و یکنواخت باشد.