Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

خورش رنگین‌کمان

خورش رنگین‌کمان

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

روغن مایع.....................یه مقدار لازم

پیاز سرخ شده.....................یک قاشق سوپخوری

گوشت مرغ پخته و خلال شده.....................یک و یک‌دوم پیمانه

هویج خرد شده..........................یک‌دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی........................یک‌دوم پیمانه

ذرت......................یک‌دوم پیمانه

کرفس خرد شده..........................یک پیمانه

قارچ ورقه شده.......................یک پیمانه

گوجه‌فرنگی فیله شده.......................یک‌دوم پیمانه

سویاسس......................به میزان لازم

روش‌تهیه

روغن را داخل تابه ریخته، پیاز سرخ شده و مرغ را با هم تفت داده و از تابه خارج کنید. بعد به ترتیب هویج، فلفل دلمه‌ای، ذرت، کرفس، قارچ و گوجه‌فرنگی را آرام آرام و در حدی که مواد پخته شود، تفت دهید. در اتمام گوشت، پیاز تفت داده شده و سویاسس را اضافه کرده و مرتباً هم بزنید. ولی دقت کنید مواد له نشود و شکل ظاهری خورش به هم نخورد. این غذا فقط با تفت دادن پخته می‌شود. از گوشت قرمز یا میگو هم می‌توانید استفاده کنید. برای پخت این غذا حرارت باید نسبتاً تند و یکنواخت باشد.

برچسب ها: انواع خورشتخورشتغذای سنتیطرز تهیهخورش رنگین‌کمان تعداد بازديد: 342 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است