Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

خورش غوره ‌بادمجان

خورش غوره ‌بادمجان

shooroshirin7

0 1

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش غوره بادمجان

گوشت قیمه‌ای خردكرده 500 گرم

 

پیازداغ  2 قاشق سوپخوری

 

آب  2 پیمانه

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

 

غوره  یك دوم پیمانه

 

بادمجان قلمی و سرخكرده  8 عدد

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی ورقه كرده و سرخكرده برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 طرز تهیه خورش غوره بادمجان:

ابتدا گوشت را همراه با پیازداغ و 2 پیمانه آب بپزید.

 سپس رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و غوره را به آن بیفزائید. حالا حرارت را ملایم كنید تا خورش جابیفتد. در اواخر پخت بادمجان را بیفزائید تا به مدت یك‌ربع با آب گوشت بپزد.

 اینك خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و با گوجه‌فرنگی سرخكرده تزئین نمائید.

 

برچسب ها: انواع خورشبادمجانخورشآشپزي سنتيخورش غوره ‌بادمجانغورهآموزش آشپزيطرز تهیه خورش غوره تعداد بازديد: 1725 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است