Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

خورش ترش واش | طرز تهیه خورش ترش

خورش ترش واش | طرز تهیه خورش ترش

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش:

سبزی ترش واش 1 كیلو و 300 گرم

 

جعفری و نعنا 200 گرم

 

روغن به میزان لازم

 

سیر له‌كرده یك بوته

 

مرغ 1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

بادمجان سرخكرده 4 عدد

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش ترش واش:

ابتدا سبزی‌ها را چرخ كنید. بعد تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید، و سبزی را در آن بریزید تا كاملاً آب آن كشیده شود. آن‌گاه دو قاشق سوپخوری روغن به آن بیفزائید و سبزی را تفت دهید.

 حالا در تابه‌ی دیگری، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و سیر را در آن تفت دهید، سپس مرغ را بیفزائید و تفت دهید. اكنون نمك، فلفل و سبزی را به آن اضافه كنید و 3 پیمانه آب روی خورش بریزید و صبر كنید بپزد.

در اواخر پخت بادمجان‌ها را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا خورش جا بیفتد.

یادآوری: ترش واش نوعی سبزی خودرو در مناطق شمالی كشور است كه در این خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشغذای شمالیخورش ترش واشطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیخورش تعداد بازديد: 1735 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است