آشپزباشی
طرز تهیه خورش ترش واش:
ابتدا سبزیها را چرخ كنید. بعد تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید، و سبزی را در آن بریزید تا كاملاً آب آن كشیده شود. آنگاه دو قاشق سوپخوری روغن به آن بیفزائید و سبزی را تفت دهید.
حالا در تابهی دیگری، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و سیر را در آن تفت دهید، سپس مرغ را بیفزائید و تفت دهید. اكنون نمك، فلفل و سبزی را به آن اضافه كنید و 3 پیمانه آب روی خورش بریزید و صبر كنید بپزد.
در اواخر پخت بادمجانها را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا خورش جا بیفتد.
یادآوری: ترش واش نوعی سبزی خودرو در مناطق شمالی كشور است كه در این خورش مورد استفاده قرار میگیرد.