Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

خورش ریواس | طرز تهیه خورش ریواس

خورش ریواس | طرز تهیه خورش ریواس

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز جهت تهیه خورش ریواس:

روغن 80 میلی‌لیتر

 

گوشت خردكرده 350 گرم

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نعنا و جعفری ریزخردكرده 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

ریواس پاك‌كرده و خردكرده 500 گرم

 

شكر در صورت تمایل 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

طرز تهیه خورش ریواس:

در قابلمه‌ مناسبی، 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. بعد گوشت را همراه با پیازداغ و زردچوبه در آن تفت دهید. آن‌گاه آب را اضافه كنید تا گوشت بپزد.

حالا نعنا و جعفری را در قدری روغن تفت دهید و همراه با نمك و فلفل به خورش بیفزائید. سپس ریواس را در باقیمانده‌ روغن به مدت 1 دقیقه تفت دهید و پس از پخته شدن خورش به آن اضافه كنید.

چند دقیقه‌ بعد خورش آماده‌ مصرف می‌باشد. در صورت دلخواه، می‌توانید شكر نیز اضافه نمائید.

 

 

برچسب ها: آشپزیانواع خورشآموزش خورشآشپزی با گوشتطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیخورشخورش ریواس تعداد بازديد: 1776 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است