آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آن را تفت دهید.
آنگاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس زردچوبه را اضافه کنید. و اندکی بعد به میزان کافی آب را بیفزائید.
حالا نعنا و جعفری را تفت دهید و به همراه گوجهسبز، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.
اینک صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در نهایت شکر را اضافه کنید و پس از چند دقیقه خورش را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.
یادآوری
از مخلوط 400گرم جعفری و 100گرم نعنا استفاده کنید.