آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روشتهیه
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آن را تفت دهید. آنگاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید. و اندکی بعد به میزان کافی آب را بیفزائید. حالا نعنا و جعفری را تفت دهید و به همراه گوجهسبز، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. اینک صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در نهایت شکر را اضافه کنید و پس از چند دقیقه خورش را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.
خواص گوجه سبز : گوجه سبز یکی از نوبرانههای بهار است و خواص گوجه سبز این میوه سبز رنگ و خوشمزه بی شمار است. از جمله، تعادل سطح چربی خون، اسید معده، تنظیم دستگاه گوارش، دارای آنتی اکسیدان، اثردهی بر کم خونی، بهبود بیماری روماتیسم، بهبود عملکرد کلیه، کاهش افسردگی، جلوگیری از چربی خون بالا و تنظیم گردش خون. خواص ضد میکروبی گوجه سبز بر ارزشهای غذایی این میوه افزوده است.
یادآوری : از مخلوط 400گرم جعفری و 100گرم نعنا استفاده کنید.