آشپزباشی - نجمه درویش
در قابلمة مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید .
آنگاه گوشت و رب را بیفزائید و حدود 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
سپس زردچوبه، فلفل، پودر هل و چوب دارچین را به همراه مقداری آب اضافه نمایید و بگذارید گوشت بپزد.
حالا کره را در تابة مناسبی بریزید و گل کلمها را قدری تفت دهید.
در اواخر پخت خورش، گل کلم را به همراه گوجه فرنگی به خورش اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
در هنگام سرو چوب دارچین را از خورش خارج کنید.
میتوانید از گوجه گیلاسی بجای گوجه فرنگی خرد کرده استفاده کنید.
مراقب باشید گوجه فرنگیها له نشود