Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

خورش نخود فرنگی | طرز تهیه خورش نخود فرنگی

خورش نخود فرنگی | طرز تهیه خورش نخود فرنگی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت خورش نخود فرنگی

 

روغن 2 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده 1 عدد

گوشت گوسفندی خردكرده 400 گرم

برگ بو  2 عدد

هویج خردكرده نیم كیلوگرم

نخودفرنگی 1 كیلوگرم

آب 2 پیمانه

سیر خردكرده 5 حبه

گشنیز خردكرده 50 گرم

نمك، فلفل، زردچوبه و برگ بو به میزان لازم

آشپزباشی -  سرور چاووشی

طرز تهیه خورش نخودفرنگی:

ابتدا در ظرف مناسبی گوشت، پیاز و روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید؛ برگ بو و آب را به آن بیفزائید و صبر كنید گوشت بپزد. سپس هویج و نخودفرنگی را تفت دهید. وقتی گوشت نیم‌پز شد، هویج و نخودفرنگی را همراه با زردچوبه، نمك و فلفل به آن اضافه كنید. حالا حرارت را ملایم نمائید تا خورش جا بیفتد. اكنون سیر و گشنیز را به خورش بیفزائید و پس از مخلوط كردن، آن را در ظرف مناسبی بكشید.

تعداد بازديد: 1560 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است