Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:00

خورش کرفس

خورش کرفس

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن به میزان لازم

پیازداغ  2 قاشق سوپخوری

گوشت گوسفندی خرد کرده  400 گرم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی  یک دوم قاشق سوپخوری

کرفس  1 ساقهکوچک

نعنا و جعفری 150 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد 1 قاشق چایخوری

آبغوره 3-4 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن، پیازداغ و گوشت را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. آن‌گاه زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط کنید و به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم گوشت را بپزید.

حالا ساقه‌های ترد و نازک کرفس را خرد کنید و برگ‌های تازه کرفس را همراه با نعنا و جعفری خرد کنید. سپس همراه با 2 قاشق روغن در تابه مناسبی تفت دهید (حدود 8 دقیقه).

اینک آن را به گوشت بیفزائید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در اواخر پخت، یک قاشق چایخوری آرد را در آبغوره حل کنید و به خورش بیفزائید و 5 دقیقة دیگر خورش را بجوشانید تا قوام مناسب را به‌دست آورد. حالا خورش را برای پذیرائی به همراه چلو در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشانواه خورشخورش کرفسانواع غذا با کرفس تعداد بازديد: 1921 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است