آشپزباشی
طرز تهیه خورش گوجه سبز:
ابتدا قابلمه مناسبي روي اجاق بگذاريد، نيمي از روغن را در آن بريزيد و پياز را اضافه كنيد و تفت دهيد تا سبك شود. آنگاه گوشت را بيفزائيد و قدري تفت دهيد.
در اين هنگام زردچوبه را اضافه كنيد و پس از 1 دقيقه تفت دادن، آب را اضافه نمائيد. حالا درِ قابلمه را ببنديد تا گوشت تقريباً بپزد.
اكنون نعنا و جعفري را در بقيه روغن تفت دهيد و همراه با گوجهسبز و نمك، به خورش بيفزائيد و صبر كنيد تا خورش كاملاً جا بيفتد. در صورت دلخواه، ميتوانيد قدري شكر به خورش اضافه كنيد.
سپس در ظرف مورد نظر بكشيد و همراه با چلو، ميل نمائيد.