Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

قلیه میگو

قلیه میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

روغن یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

سیر له کرده 2 حبه

پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده 350 گرم

شنبلیله خرد کرده  50 گرم

زردچوبه به میزان لازم

نمک  به مقدارلازم

فلفل سیاه و قرمز  به میزان لازم

عصاره تمبرهندی  1 پیمانه

میگو 10 عدد متوسط

آشپزباشی - فاطمه به‌خوبان (هنرجوی آقای رنجبر)

روغن و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قدری تفت دهید.

آن‌گاه پیاز،‌ گشنیز، شنبلیله، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید.

حالا تمبر هندی را افزوده و 5 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و تقریبا جا بیفتد.

سپس میگو را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر قلیه را با حرارت ملایم بپزید. اینک قلیه را به همراه چلو سرو نمائید.

برچسب ها: غذای دریاییمیگوآشپزباشیشور و شیرینقلیه میگوقلیه ماهیغذای محلی تعداد بازديد: 868 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است