آشپزباشی
طرز تهیه خورش قارچ:
ابتدا در تابه مناسبی قارچ، نیمی از كره و 2 قاشق سوپخوری آبلیمو را مخلوط كنید و روی اجاق تفت دهید.
آنگاه باقیمانده كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و پس از تفت دادن فلفل دلمهای در آن، پیازداغ و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و دوباره قدری تفت دهید.
اكنون این مواد را همراه با نمك و فلفل به تابهی اولی اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، 1 پیمانه آب در آن بریزید و بهمدت 10 دقیقه بپزید.
در پایان، زرده تخممرغ و باقیمانده آبلیمو را خوب با هم مخلوط كنید و به خورش بیفزائید. پس از چند جوش، خورش آماده مصرف میباشد.