آشپزباشی
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان:
ابتدا بادمجانهای تمیزكرده را در روغن سرخ كنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، پیازداغ و گوشت را بیفزائید و تفت دهید، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را هم اضافه كنید و 2 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
حالا قدری آب درون قابلمه بریزید تا گوشت، كمی بپزد. در این هنگام، لپه را بیفزائید تا لپه هم پخته شود. در اواخر پخت، نمك و گرد لیمو را هم به خورش اضافه كنید.
سپس بادمجانها را روی آن بچینید و به مدت 15 دقیقه دیگر بپزید. اكنون بادمجانها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و در مركز آن قیمه را بكشید و همراه با چلو میل نمائید.