Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:52

خورش قیمه‌ بادمجان | طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

خورش قیمه‌ بادمجان | طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجان:

بادمجان قلمی كوچك            8 عدد

 

روغن به میزان لازم

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

گوشت قیمه‌ای 400 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

لپه‌ خیس‌كرده 100 گرم

 

گرد لیمو 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش قیمه بادمجان:

ابتدا بادمجان‌های تمیزكرده را در روغن سرخ كنید. در قابلمه‌ مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، پیازداغ و گوشت را بیفزائید و تفت دهید، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه كنید و 2 دقیقه‌ دیگر آن را تفت دهید.

حالا قدری آب درون قابلمه بریزید تا گوشت، كمی بپزد. در این هنگام، لپه را بیفزائید تا لپه هم پخته شود. در اواخر پخت، نمك و گرد لیمو را هم به خورش اضافه كنید.

سپس بادمجان‌ها را روی آن بچینید و به مدت 15 دقیقه‌ دیگر بپزید. اكنون بادمجان‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و در مركز آن قیمه را بكشید و همراه با چلو میل نمائید.

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشآشپزی با گوشتطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیخورش قیمه‌خورش قیمه‌بادمجان تعداد بازديد: 2286 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است