آشپزباشی
طرز تهیه خورش خلال بادام:
ابتدا در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت راكه به قطعات قیمهای خرد كردهاید در آن تفت دهید.
آنگاه پیازداغ، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و آن را 1 دقیقه دیگر تفت دهید. اینك آب را اضافه نمائید و صبر كنید تا گوشت قدری بپزد.
سپس خلال بادام، نمك، فلفل و لیموعمانی را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا خورش جا بیفتد. در پایان، زرشك را اضافه نمائید. پس از ده دقیقه پختن، خورش آماده مصرف میباشد.