آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه خورش انار آویج:
ابتدا در قابلمهی مناسبی، مرغ، پیاز، گردو و 4 تا 5 پیمانه آب را روی حرارت اجاق قرار دهید تا آهسته بجوشد و مرغ، نیم پز شود.
در ظرفی جدا گانه، سبزی را با روغن تفت دهید. حالا سیر و سبزی سرخكرده را به مرغ بیفزائید و صبر كنید تا خورش بپزد.
بعد دو پیمانه از آب انار، نمك و فلفل را داخل خورش بریزید و هم بزنید. صبر كنید تا خورش آهسته بجوشد.
اینك آرد برنج را با باقیماندهی آب انار مخلوط كنید و كمكم به خورش بیفزائید و مرتب هم بزنید.
حالا صبر كنید تا خورش كاملاً جا بیفتد. سپس تخممرغها را با نمك و فلفل هم بزنید و داخل خورش بریزید.
بعد از بستهشدن تخممرغ، خورش را هم بزنید. اكنون خورش، آمادهی مصرف میباشد.
یاد آوری: میتوانید به جای آب انار، از 150 گرم رب انار استفاده نمائید.