روشتهیه
فيله مرغ را آغشته به نمك، روغن و كمي آبزعفران كنيد و آن را به همراه قارچ خرد شده، پياز داغ درون ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه بگذاريد تا مواد تفت بخورد سپس نصف ليوان آبجوش را به همراه زعفران آب شده به آنها اضافه كرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقيقه قدرت 100درصد حداكثر در مايكروويو بگذاريد بعد آرد را در شير سرد حل كرده و به همراه آبليمو به غذا اضافه كنيد و ظرف را بدون در به مدت 4 دقيقه قدرت حداكثر 100درصد در دستگاه بگذاريد. در اين فاصله يكبار آن را هم بزنيد 1 عدد زرده را با چنگال هم بزنيد و در 1 دقيقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنيد.
یادآوری
زمان ريختن زرده تخممرغ مرتباً خورش را هم بزنيد تا زرده بسته نشود.