روشتهیه
پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید، سپس سیر تازه خردشده یا سیر خشک لهشده را همراه با زردچوبه، فلفل و شوید به گوشت اضافه کنید و گوشت را بپزید. باقلا را بپزید و دقت کنید که له نشود و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید. تخممرغها را در کاسهای با نمک و فلفل هم بزنید و به خورشت بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا تخممرغ ببندد. در پایان در ظرف سرو ریخته و همراه با کته سرو نمایید.
نکته: میتوانید به جای سیر تازه از 5 حبه سیر خشک استفاده کنید. شوید را میتوانید اواسط پخت گوشت اضافه کنید.