آشپزباشی- فاطمه درویش
طرز تهیه خورش بلدرچین:
ابتدا در تابهی مناسبی، نیمی از كره را بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه بلدرچین را در آن تفت دهید تا رنگ آن طلائی شود.
سپس از روغن خارج كنید و كنار بگذارید. بقیهی كره را در تابه بریزید و پیاز را در آن كمی تفت دهید تا رنگش تغییركند.
سپس سیر، سبزی، برگهی زردآلو و آلوبخارا را به مواد بیفزائید و هم بزنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
اینك بلدرچین را همراه با آب به مواد بیفزائید، حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
در اواخر پخت، رب انار، نمك و فلفل را به خورش اضافه كنید.
اكنون خورش بلدرچین را در ظرف مناسب بریزید و در صورت دلخواه با گردو و گشنیز بیارائید.