آشپزباشی- فاطمه درویش
طرز تهیه خورش مرغابی با سیب ترش:
ابتدا كره را در تابهی گود و مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. حالا مرغابی را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس آن را از تابه بیرون آورید.
آنگاه پیاز را داخل همان تابه بریزید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. مرغابی را به تابه برگردانید و سه چهارم از سیب، زردچوبه، پودر سیر،
رب آلوچه، آب، آب پرتقال، پوست پرتقال رندهكرده، نمك و فلفل را به خورش بیفزائید. حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش بپزد و جابیفتد.
در همین فاصله، باقیماندهی سیب را در كمی كره تفت دهید و كنار بگذارید. اینك خورش را در ظرف مناسب بكشید و با سیب و پیازداغ بیارائید.
نكتههای خواندنی
برای تهیه رب انار ابتدا باید آب انار را بگیرید. برای آبگیری بهتر است ابتدا دانهها را از پوست و پرههای داخل جدا كنید.
در صورتی كه این امكان وجود نداشته باشد، میتوانید انارها را با پوست بفشارید.
ظروف مورد استفاده برای آبگیری بهتر است از جنس شیشهای یا لعابدار باشد. یكی از نكات مهم برای تهیه رب انار جداسازی ذرات معلق آب انار است.
به این منظور باید آب انار را به مدت دو ساعت در حالت ساكن قرار دهید، به این ترتیب رب انار زلالی خواهید داشت.
حالا میتوانید آب انار را بجوشانید تا به غلظت برسد. در پایان كمی نمك به آن اضافه كنید.