آشپزباشی
طرز تهیه خورش لوبیا سبز:
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائیرنگ شود. بعد گوشت را اضافه كنید و 3 دقیقه تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی، زردچوبه و فلفل را بیفزائید و بگذارید تا گوشت نیمپز شود.
لوبیاسبز را به قطعههای متوسط خرد كنید، در روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید و به گوشت اضافه نمائید. پس از افزودن نمك، زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش بپزد و خوب جا بیفتد.
در صورت دلخواه میتوانید 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو تازه نیز به آن بیفزائید. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.