آشپزباشی- مریم نویدی زاده
طرز تهیه خورش شوید قورمه:
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا شوید را افزوده و 2-3 دقیقه تفت دهید.
اکنون آب، نمک و فلفل را به خورش بیفزائید و بگذارید خورش بپزد. اینک آرد ذرت را در قدری آب سرد حل کنید و به خورش بیفزائید. پس از 5 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با چلو میل کنید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید300 گرم گوجهسبز نیز به این خورش بیفزائید.