Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

خورشت قلیه ترش (لرستان)

خورشت قلیه ترش (لرستان)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت گوسفندی.......................... 500 گرم

پیاز نگینی‌شده ...............2 عدد

سیب‌زمینی................. 4 عدد

رب انار...............1 پیمانه

رب گوجه‌فرنگی..................... 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل و زردچوبه.................. به مقدار لازم

روش‌تهیه

پیازها را سرخ کنید، زردچوبه و فلفل بزنید، گوشت را گردویی خرد کرده و در پیاز تفت دهید. سیب‌زمینی‌ها را پخته و رنده کنید و بعد از پخت گوشت همراه با رب انار و رب گوجه‌فرنگی تفت‌داده‌شده اضافه کنید، سپس نمک و فلفل خورشت را اندازه کرده و خورشت را جا بیندازید و مراقب باشید ته نگیرد.

نکته: رنگ این خورشت قهوه‌ای و مانند فسنجان می‌باشد.

برچسب ها: خورشتخورش قلیه ترشخورشت قلیه ترشطرز تهیه قلیه تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است