آشپزباشی - ايران كوهستاني :
روش تهيه
خلال پوست پرتقال را 3 بار در آب جوش بريزيد و بجوشانيد و بعد در آب سرد نگه داريد تا تلخي آن گرفته شود. آنگاه خلال پرتقال را در صافي بريزيد و همراه آب (يك دوم پيمانه) و شكر در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد تا خلال پرتقال شيرين شود.
سپس مرغ را همراه با نمك، فلفل، پياز سرخكرده، زنجفيل رنده كرده، 1قاشقسوپخوري از زعفران و آب بپزيد. حالا هويج را در روغن تفت دهيد و كشمش، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و كره را به آن بيفزائيد. اكنون مرغ را نيز درون خورش بريزيد و بگذاريد خورش بپزد و جا بيفتد. سپس آبليمو و باقيماندة زعفران را به خورش بيفزائيد و پس از چند جوش، آن را از روي حرارت برداريد. اينك خورش را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بريزيد و با زرشك بيارائيد و همراه با چلو ميل كنيد.
یادآوری
قبل از مصرف، كشمش را بشوئيد و روي هولة آشپزخانه رطوبت آن را بگيريد.
زرشك را درون روغن تفت دهيد و بعد آن را روي خورش بريزيد.