آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس زردچوبه را اضافه کنید و اندکی بعد آب را اضافه کنید و اجاز دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
حالا نعنا و جعفری را تفت دهید و همراه با گوجه سبز، نمک و فلفل به خورش بیفزائید. اینک صبر کنید تا خورش جا بیفتد، در نهایت زعفران و شکر را اضافه کنید و 50 دقیقة دیگر آن را بپزید.
حالا خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمایید.