روشتهیه
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. سیر را با زردچوبه بکوبید و همراه با مرغ تفت دهید. آرد را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید. گرامماسالا، پودر کاری، زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید. 4 پیمانه آب افزوده و مرغها را بپزید و خورشت را جا بیاندازید(25 تا 30 دقیقه کافی است تا خورشت آماده شود). سیبزمینیها را پوست بگیرید و در آخر پخت به خورشت اضافه کنید. خورشت را در ظرف مورد نظر بریزید. روی آن را با خامه و گشنیز تازه تزئین و سرو کنید.