آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز را به همراه روغن در تابه مناسبی تفت دهید تا سبک شود و به حالت شیشهای در بیاید.
آنگاه خرما را افزوده و سرخ کنید. حالا آب مرغ را بیفزائید و صبر کنید تا خرما کاملا پخته و له شود.
سپس دارچین و نمک را اضافه کنید و در نهایت ماست را بیفزائید و پس از چند جوش خورش را از روی حرارت بردارید.
اینک در این فاصله مرغ را با نمک و زعفران مزهدار کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
حالا مرغ را با قدری آب بپزید و صبر کنید آبش کاملا کشیده شود و به همراه خورش خرما و چلو آن را سرو نمائید.