Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

سالاد اسفناج

سالاد اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

اسفناج تازه..................200 تا 300 گرم، شسته شده

هويج.......................2 عدد

پياز قرمز................يك عدد

گردو..................100 گرم

جوانه‌ي ماش...............2 پيمانه

نمک و فلفل...................به مقدار لازم

سركه‌ي بالزاميك....................يك‌چهارم پيمانه

روغن زيتون.....................3 قاشق سوپخوري

پنير پارمزان..................يك پيمانه

روش‌تهیه

اسفناج را درشت خرد كنيد. يكی از هويج‌ها را نيم‌پز کرده و حلقه حلقه خرد كنيد. هويج ديگر را خام رنده كنيد. پياز را پوست كنده و خلالي خرد كنيد. گردو را بكوبيد. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. سركه و روغن زيتون را مخلوط کرده و در ظرف سالاد بريزيد. پنير پارمزان را روي سالاد بپاشيد.

برچسب ها: سالادسالاد اسفناجسالاد رژیمیطرز تهیه سالاد اسفناج تعداد بازديد: 328 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است