تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
سیبزمینی را در ظرف حاوی آب جوش بریزید و بپزید.
آنگاه سیبزمینی را با آب سرد آبكشی كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.
حالا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
فلفلها، ژامبون، پیاز و سیر را درون تابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند.
سپس سیبزمینی را در سالادخوری یا كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.
یادآوری: برای تهیهی سس سالاد؛ همهی مواد را با هم مخلوط كنید.