تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
مواد لازم را به ترتیب در ظرفهای دردار بچینید، درشان را محكم ببندید و در سبد پیكنیك قرار دهید. هنگام مصرف، سالاد را با چیپس ترتیلا میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سالسای گوجهفرنگی؛ 250 گرم گوجهفرنگی را در كاسه دستگاه غذاساز پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه قدری نمك، فلفل، پودر سیر، یك عدد پیاز ریز خرد كرده، یك عدد فلفل دلمهای ریز خرد كرده، یك قاشق سوپخوری سركه و یك قاشق سوپخوری شكر به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا سالسای گوجهفرنگی غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملا خنك شود.