Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

سالاد خشک کلم

سالاد خشک کلم

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کلم برگ قرمز...................200 گرم

کلم برگ سفید............100 گرم

فلفل دلمه ای قرمز.....................یک عدد

فلفل دلمه‌اي نارنجي.....................يك عدد

کشمش پلوئی ...................... 50 گرم

تخمه‌ي آفتاب گردان................... 3 قاشق غذاخوري

پسته شامی بو داده و پوست گرفته.....................100 گرم

جعفری ریز خرد شده.................3 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس سالاد

روغن آفتاب گردان......................یک چهارم پیمانه

سرکه................3 قاشق غذاخوری

ماست معمولی.......................3 قاشق غذاخوری

سس خردل...............یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل.................به میزان لازم

روش‌تهیه

کلم برگ ها را با خلال کن خلال کنید. فلفل دلمه ای‌ها را ریز خرد کنید .

آب را جوشانده ، کشمش پلوئی را درون آن 5 دقیقه نرم کرده ، داخل دستمال آشپزخانه کاملاَ خشک کنید.پسته شامی را درشت خرد کنید . (‌هر یک لپه دو نیم شود). مقداری از جعفری خرد شده را نگه داشته ، همه ی مواد سالاد را کاملاَ با هم مخلوط کنید. مواد سس را در کاسه ی کوچکی مخلوط هم کرده و روی سالاد بریزید.سالاد را حداقل 2 ساعت درون ظرف درب بسته ، در یخچال خنک کنید تا دانه های آفتاب گردان و پسته شامی هم کمی نرم شوند. موقع سرو کردن سالاد را کاملاَ زیر و رو کرده ، طعم آنرا از نظر نمک ، فلفل و سرکه بچشید و اگر لازم است آنها را میزان کنید. اگر سالاد از نظر سس خشک است مقدار کمی روغن اضافه نمائید. جعفری را روی آن بپاشید و از طعم استثنایی آن لذت ببرید.

برچسب ها: سالادسس سالادسالاد کلمطرز تهیهسالاد خشک کلم تعداد بازديد: 596 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است