روشتهیه
کلم برگ ها را با خلال کن خلال کنید. فلفل دلمه ایها را ریز خرد کنید .
آب را جوشانده ، کشمش پلوئی را درون آن 5 دقیقه نرم کرده ، داخل دستمال آشپزخانه کاملاَ خشک کنید.پسته شامی را درشت خرد کنید . (هر یک لپه دو نیم شود). مقداری از جعفری خرد شده را نگه داشته ، همه ی مواد سالاد را کاملاَ با هم مخلوط کنید. مواد سس را در کاسه ی کوچکی مخلوط هم کرده و روی سالاد بریزید.سالاد را حداقل 2 ساعت درون ظرف درب بسته ، در یخچال خنک کنید تا دانه های آفتاب گردان و پسته شامی هم کمی نرم شوند. موقع سرو کردن سالاد را کاملاَ زیر و رو کرده ، طعم آنرا از نظر نمک ، فلفل و سرکه بچشید و اگر لازم است آنها را میزان کنید. اگر سالاد از نظر سس خشک است مقدار کمی روغن اضافه نمائید. جعفری را روی آن بپاشید و از طعم استثنایی آن لذت ببرید.