آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
بلغور را در كاسهای بریزید و به میزان كافی آب گرم به آن بیفزائید به گونهای كه روی بلغور را بگیرد. بعد از 15 دقیقه، آن را در صافی بریزید.
آنگاه بلغور را در كاسه مناسبی بریزید، گوجهفرنگی را به آن بیفزائید و بگذارید بلغور با آب گوجهفرنگی نرم شود. آنگاه جعفری، نعنا و پیازچه را اضافه كنید. اینك روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید و روی تبوله بریزید.
حالا سالاد را یك ساعت در یخچال نگهدارید و بعد آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
یادآوری: اگر بلغور مخصوص تبوله در دسترس نبود میتوانید بلغور ریز را از شب قبل بخیسانید، بپزید و استفاده نمائید.