آشپزباشی - معصومه فلاحی
سیبزمینی، زیره، مرغ و جعفری را در کاسهای با هم مخلوط کنید و سس را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.
آنگاه در ظرف را ببندید و آن را یخچال قرار دهید. سپس مطابق شکل سر نانها را برش بزنید و درون آن را با مواد پر کنید.
در صورت تمایل روی نانها را با گوجه گیلاسی و زیتون بیارائید.
روش تهیه سس
پیازچه، سس مایونز، سس خردل، سرکه، سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرفی ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.
روش تهیه خمیر کلمی
آب، نمک و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید.
آنگاه آرد را یکباره بیفزائید، حرارت را ملایم کنید و خمیر را پیوسته با قاشق چوبی هم بزنید تا آب اضافی خمیر گرفته شود و خمیر از ظرف جدا گردد.
اینک اجازه دهید خمیر خنک شود. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در این فاصله بیکینگپودر و سبزی را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا خمیر را در کیسه با ماسوره ستارهای بریزید و در سینی چرب کرده با فاصله شکوفههای به اندازه یک گردو بزنید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع بپزید.
سپس حرارت فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید و حدود 15-20 دقیقه دیگر نانها را بپزید.