روشتهیه
روغن زیتون را در تابه ریخته، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود. سس گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و سس تند را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی و به ترتیب شکر، آبلیموترش، نمک، فلفل و قارچها را اضافه کنید. اگر قارچها بزرگ بود میتوانید به دو نیم تقسیم کنید. هنگامی که قارچها را اضافه کردید، حرارت را خاموش کنید و بلافاصله گوجهفرنگیهای خرد شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا با حرارت تابه نرم شوند. در آخر ریحان خرد شده را اضافه کرده و بعد از اینکه مواد کاملاً خنک شد، خیار ریز شده با پوست را اضافه و مواد را مخلوط کنید. سالاد را در ظرف دلخواه یا داخل برگهای کاهو یا کلم ریخته و تزیین نمایید. این سالاد برای کنار غذا مناسب میباشد.ش