آشپزباشی
مارچوبه را به قطعات 5 سانتیمتر خرد كنید. حالا پاستا را بپزید و با آب سرد آبكش كنید.
اكنون، مایونز، آبلیمو، مارچوبه، پاستا، جعفری، كیپر، پیازچه و ماهی را با هم مخلوط كنید.
اینك سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.
كنسرو مارچوبه 340 گرم
پاستای پنه 250 گرم
سس مایونز 150 گرم
آبلیمو 60 میلیلیتر
جعفری خردكرده یكدوم پیمانه
كیپر یك و یكدوم قاشق سوپخوری
پیازچهی خردكرده 2 ساقه
ماهی قزلآلای دودی و تمیزكرده 300 گرم
آشپزباشی
مارچوبه را به قطعات 5 سانتیمتر خرد كنید. حالا پاستا را بپزید و با آب سرد آبكش كنید.
اكنون، مایونز، آبلیمو، مارچوبه، پاستا، جعفری، كیپر، پیازچه و ماهی را با هم مخلوط كنید.
اینك سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.