Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

سالاد خُرفه

سالاد خُرفه

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه

 

گوجه‌فرنگی مكعبی خردكرده 2 عدد

 

 فلفل سبز و قرمز مكعبی خردكرده از هر كدام 1 عدد

 

 

 پیازچه خردكرده 4 ساقه

 

خرفه خردكرده 1 پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

رب انار 2 قاشق سوپخوری

 

 روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 

آب لیموترش 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – سرور چاووشی

 

ابتدا لوبیا را بخیسانید و بعد بپزید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، لوبیا، پیازچه و خرفه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و با خرفه بیارائید.

روش تهیه سس: همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا سس صاف و یكدست شود.

یادآوری: گیاه خرفه در فصل بهار در فروشگاه‌های میوه و سبزی یافت می‌شود.

 

 

برچسب ها: سالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با لوبیاطرز تهیه سالادآشپزباشیسرور چاووشیسالاد خُرفهدستور سالاد خُرفه تعداد بازديد: 3080 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است