Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

سالاد جوانه با سیب و بادام

سالاد جوانه با سیب و بادام

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خیار رنده‌كرده 2 عدد

 

سیب ترش رنده‌كرده 2 عدد

 

جوانه گندم 200 گرم

 

كشمش 50 گرم

 

جوانه شبدر  100 گرم

 

بادام برشته  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

 

روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو  2 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده  1 حبه

 

عسل  1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز  3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی

 

در ظرف مناسبی خیار، سیب ترش، جوانه گندم، كشمش و نیمی از جوانه شبدر را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه تمامی مواد سس را در كاسه‌ای بریزید و با یكدیگر مخلوط سازید تا سس، صاف و یكدست شود. سپس نیمی از سس را در سالاد بریزید و هم بزنید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با بادام و باقیمانده جوانه شبدر تزئین كنید. باقیمانده سس را نیز در كاسه زیبا و كوچكی كنار سالاد بگذارید. حالا سالاد، آماده مصرف است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد جوانهآشپزباشیسالاد جوانه با سیب و بادامروش تهیه سالاد با جوانهمواد لازم سالاد جوانهسالاد با سیبسالاد با بادام تعداد بازديد: 1533 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟