آشپزباشی
ابتدا برنج را آبكش كنید.
آنگاه روغن، سس خردل و آبلیمو را در كاسهی مناسبی بریزید و هم بزنید.
حالا برنج را همراه با بقیهی مواد به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك، سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و میل نمائید.
برنج 250 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سس خردل 2 قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
ذرت پخته و بدون آب 420 گرم
فلفل دلمهای قرمز خردكرده 200 گرم
زیتون سیاه هستهگرفته و خردكرده 40 گرم
جعفری خردكرده یكدوم پیمانه
آشپزباشی
ابتدا برنج را آبكش كنید.
آنگاه روغن، سس خردل و آبلیمو را در كاسهی مناسبی بریزید و هم بزنید.
حالا برنج را همراه با بقیهی مواد به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك، سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و میل نمائید.