روشتهیه
براي تهية سس سالاد، سركه، شكر، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، روغن زيتون را به تدريج اضافه و با همزن دستي بزنيد تا غليظ شود. تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سس را به آن اضافه كنيد. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و سطح روي آن را با پنير سفيد رنده شده بپوشانيد و با گلهايي از تربچه و برگهاي كرفس تزيين كنيد.
نكته:
اين سالاد را ميتوانيد به عنوان پيشغذا يا اردور با ورقههايي از تربچه، زيتون سياه و پنيرسفيد (حبهاي) تهيه كرده، روي سطح كاهو قرار داده، سپس سرو كنيد.
در صورت دلخواه از ماهي تني استفاده كنيد كه آبپز باشد.
در صورت دلخواه ميتونيد سبزي معطر مورد نظر خود را جايگزين ترخون كنيد. ضمناً توجه داشته باشيد كه ترشي چاشني سالاد را ميتوانيد. كم يا زياد كنيد. مقدار خردل و تندي آن را بنا به سليقه خود كم يا زياد كنيد.
اين سالاد نه تنها به عنوان اردور بلكه به عنوان يك غذاي كامل سرد با نان ميتواند يك شام ايدهآل باشد.