Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

سس قرمز | طرز تهیه سس قرمز

سس قرمز |  طرز تهیه سس قرمز

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

 طرز تهیه سس قرمز

 مواد لازم 1/5 لیتر سس قرمز:

فلفل دلمهای قرمز 1 كیلوگرم

سركه  375 میلیلیتر (5/1 پیمانه)

گوجهفرنگی رسیده  1 كیلوگرم

نمك 1 قاشق سوپخوری

شكر  4 قاشق سوپخوری

رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز تند 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه سس قرمز:

فلفل دلمهای را خرد كنید، تخم آنها را جدا سازید و در قابلمهی مناسبی بریزید. آنگاه سركه را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس هر یك از گوجه فرنگیها را به چهار قسمت برش دهید و به مواد درون قابلمه اضافه نمائید. صبر كنید تا فلفل و گوجه فرنگی كاملاً بپزد. بعد اجاق را خاموش كنید تا مخلوط اندكی خنك شود. حالا مخلوط را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا همهی مواد پوره شوند. آنگاه نمك، شكر، رب گوجهفرنگی و پودر فلفل را اضافه كنید و آن را چند دقیقه بجوشانید. سپس اجاق را خاموش نمائید و صبر كنید تا سس خنك شود. اینك آن را در شیشهی استریل و داغ بریزید، درِ آن را ببندید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری1: میتوانید بنا به ذائقهی خودتان، این سس را تندتر یا بدون فلفل تهیه كنید.

یادآوری2: این سس به مدت یك ماه در یخچال قابل نگهداری است.

برچسب ها: سس قرمزطرز تهیه سس قرمزدستور تهیه سس قرمز تعداد بازديد: 1410 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است